Login vergeten?
Publiceren en promoten

Publiceren en promoten

Goede advertenties maken en bovenaan plaatsen

Direct aanmelden

Door de juiste handvatten te bieden tijdens het aanmaken van een advertentie, maak je een kwalitatief goede advertentie die genoeg informatie biedt voor potentiele kopers en goed vindbaar is voor zoekmachines.

Er kan geplaatst worden op circa 30 verschillende (ver)koopsites binnen verschillende kanalen. De algemene (ver)koopsites zijn populair binnen ons systeem vanwege de hoge bezoekersaantallen. Onze tip is om alle sites te gebruiken die relevant en beschikbaar zijn. Bij het opgeven van je advertentie geven we uitgebreide kenmerken mee die je kan invullen zodat je een rijke advertentie krijgt. Vervolgens plaatsen wij je advertenties via het publicatie systeem op alle (ver)koopsites in de juiste rubriek.

Plaats je advertenties ook eenvoudig op social media. Koppel je account waardoor je automatisch een post doet op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Achter de post staat je eigen detailpagina die geoptimaliseerd is voor je computer en de verschillende tablets en smartphones. Kortom, of je nu op de bank zit met je tablet, achter je PC of in de trein met je smartphone, je advertenties zijn altijd en overal te bekijken.

De meeste (ver)koopsites bieden promotiemogelijkheden en kun je je advertentie (automatisch) boven aan de zoekresultaten plaatsen. Dit kan volledig geplanned per advertentie worden ingesteld. Bij het openen van een Silver, Gold of Pro account ontvang je respectievelijk 10, 20 of 40 euro gratis Credits om hiermee gelijk aan de slag te kunnen.