Login vergeten?

Automatische importservice

Bestaande feed of scraper

Direct aanmelden

Ben je niet technisch of in de gelegenheid om een XML feed te (laten) maken? Dan kun je gebruik maken van onze automatische importservice door een bestaande feed te laten ombouwen naar ons format. Als je nog geen feed hebt dan maken we een scraper.

Bestaande feeds

Stuur ons een bestaande export die je hebt of gebruikt. Wij bouwen deze dan om naar ons format en zorgen voor de correcte mapping tussen jouw feed en onze rubrieken / taxonomie. Zorg er wel voor dat de originele feed altijd netjes up2date is. Dit heeft de voorkeur boven een scraper i.v.m. stabiliteit.

 


Scraper of crawling

Een scraper is een robot die de (product)inhoud van jouw website indexeert en omzet naar advertenties. Een scraper is vergelijkbaar met de robot van Google. Wij hebben veel ervaring met deze techniek waardoor er veel mogelijk is.

Sommige websites zijn beter geschikt voor scraping dan andere. Een aanvraag wordt altijd individueel bekeken. Daarna zal deze binnen 2 werkdagen worden ontwikkeld. We nemen contact met je op om te bespreken welke artikelen wel en welke niet moeten worden meegenomen. Elke dag wordt er gecontroled of er wijzigingen zijn, deze worden gesynchroniseerd bij ons en alle verkoopsites.

Hoe vraag ik de importservice aan?

 

De automatische importservice is kosteloos in combinatie met een Pro account. De kosten van een Pro account zijn € 79,- p/mnd.