Login vergeten?
Eenvoudig advertenties plaatsen

Eenvoudig advertenties plaatsen

Handmatig of automatisch, wij verzorgen de rest

Direct aanmelden

Handmatig advertenties plaatsen kan via elk accountsoort. Tijdens het invoeren van de advertentie geven wij een aantal extra kenmerken aan die belangrijk zijn om in te vullen om daarmee de vindbaarheid van de advertentie te verhogen.

Advertenties plaatsen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de moderne software van AdvertentiePlanet krijg je een kwalitatief goede advertentie. De rubriekzoeker helpt je snel de juiste rubriek te vinden. Met de fototool sleep je gemakkelijk foto’s in de advertentie. Met de uitgebreide kenmerken ben je verzekerd van een goede advertentie. Advertenties die niet volledig zijn (of zelfs geen foto hebben) zijn zinloos, ons motto is; “als je serieus wil verkopen, moet je ook serieuze advertenties maken”. Wij helpen je hierbij.

Pro accounts kunnen advertentiecontent via xml aanleveren en beheren. Het XML formaat dient te voldoen aan bepaalde regels / xsd. We hanteren bepaalde regels voor de XML zodat we aan de kwaliteitseisen van onze partners voldoen en om te zorgen voor een kwalitatief goede feed en advertentie opbouw. Gebruik de  handleiding voor alle gedetailleerde informatie.

Als je een Pro account hebt aangemaakt kun je de rubrieken en specifieke kenmerken per rubriek opvragen. Als de XML feed klaar is, kun je hem uploaden en keurt onze helpdesk deze goed.