Login vergeten?

Domme vragen bestaan niet

Veel gestelde vragen, help en regels

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons! 

Vraag en antwoord

Wat is AdvertentiePlanet?
AdvertentiePlanet is een online metaplaatser. Dat is een systeem waarmee je advertenties op meerdere (ver)koopsites of platformen kunt plaatsen en beheren. Wij hebben koppelingen met veel (ver)koopsites. Er zijn ook specifieke export bestanden beschikbaar voor sites die niet volledig geïntegreerd zijn.

AdvertentiePlanet is onderdeel van EasyAds B.V. en opgericht in 2006. We zijn het grootste advertentienetwerk in Nederland, onderhouden koppelingen met grote (ver)koopsites en bieden XML export formats voor niet geïntegreerde (ver)koopsites.

EasyAds is een 100% zelfstandig en onafhankelijk IT bedrijf dat zich uitsluitend bezig houdt met het onderhoud en de doorontwikkeling van AdvertentiePlanet.
Hoe meld ik me aan?
Maak een account aan en plaats direct je advertenties. Geef aan op welke websites en AdvertentiePlanet verzorgt de rest. Maak hier je account aan >   
Welke regels gelden er?
AdvertentiePlanet heeft regels waar je je aan dient te houden. Daarnaast gelden de huisregels van alle (ver)koopsites. Dit geldt voor de gebruiksvoorwaarden, privacy en lijsten met illegale produkten. Bekijk de regels en voorwaarden >

Overtreding van de regels leidt direct tot blokkering van het account bij de verschillende (ver)koopsites, waardoor de advertenties niet meer doorgeplaatst zullen worden en reeds geplaatste advertenties verwijderd zullen worden.   
Kan ik ook advertenties zoeken via AdvertentiePlanet?
Nee dat kan niet. AdvertentiePlanet is een systeem waarmee je advertenties op meerdere sites kan plaatsen. Zoeken doe je via de verschillende sites zelf.