Login vergeten?

Vraag- en aanbodsites waar in specifieke rubrieken advertenties geplaatst kunnen worden, ook wel verticals genoemd. Potentiele kopers bezoeken vaak verschillende sites op zoek naar de beste deal. Over het algemeen is het plaatsen op een vertical betaald.

AutoTrader

Advertenties plaatsen op AutoTrader

Autotrader heeft de langste historie als het gaat om het succesvol aanbieden van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen. Samen met haar partners heeft Auto Trader het grootste online automotive marktaandeel in Nederland. Lees verder

Naar website

 

Omhoog


Nederland Mobiel

Gratis advertenties uploaden naar Nederland Mobiel

Nederland Mobiel bestaat al geruime tijd en is ontstaan uit de behoefte aan een gratis mobiliteitsplatform, waar potentiële kopers en verkopers van voornamelijk auto's, maar ook motoren, (brom)fietsen en caravan, elkaar kunnen vinden.

Naar website

 

Omhoog


AutoTrack

Advertenties plaatsen op AutoTrack (momenteel niet beschikbaar)

AutoTrack.nl is in 2000 opgericht en is ontstaan uit de vraag naar een onafhankelijk advertentieplatform van tweedehands auto's op de Nederlandse markt. Sinds 2004 biedt AutoTrack.nl naast occasions ook een uitgebreid onderdeel nieuwe auto's. 

Naar website

 

Omhoog


AutoScout24

Advertenties plaatsen op AutoScout24 (momenteel niet beschikbaar)

Al 10 jaar is AutoScout24 in Nederland actief als automarktplaats. Sinds haar oprichting in 2000 is AutoScout24 uitgegroeid tot één van de grootste portals voor de verkoop van auto's en motoren. Door continue innovatie loopt AutoScout24 voorop en is zij in staat veel bezoekers naar haar website te trekken.

Naar website

 

Omhoog


Autotekoop

Advertenties plaatsen op Autotekoop (momenteel niet beschikbaar)

Op zoek naar occasions, ex-lease auto's, oldtimers, bedrijfswagen's, schadeauto's of campers? U vindt een ruim aanbod op Autotekoop.nl (voorheen autotelegraaf.nl).

 
 

AutoWereld.nl

Advertenties plaatsen op AutoWereld.nl (momenteel niet beschikbaar)

AutoWereld.nl biedt zowel autobedrijven als particulieren de mogelijkheid om gratis en gemakkelijk occasions te plaatsen. AutoWereld.nl is snel en overzichtelijk; de juiste auto vinden in ons uitgebreide aanbod was nog nooit zo snel en eenvoudig.

 
 

Autokopen.nl

Advertenties plaatsen op Autokopen.nl (momenteel niet beschikbaar)

Op Autokopen.nl vind je naast de nieuwe en gebruikte auto’s ook dagelijks het laatste autonieuws, autotests, columns en een compleet overzicht van de huidige acties voor extra voordeel bij aankoop van een nieuwe auto. Op onze merkpagina’s hebben we alle informatie per merk verzameld.

Naar website

 

Omhoog


MotorOccasion

Advertenties plaatsen op MotorOccasion (momenteel niet beschikbaar)

Motor site voor kopen of verkopen van tweedehands motoren motoroccasion en nieuwe motors. Evenementen, motorzaak, aanbiedingen, koopje en financiering.

 
 

MotorTrader

Advertenties plaatsen op MotorTrader 

Motortrader.nl is onderdeel van Auto Trader en heeft de langste historie als het gaat om het succesvol aanbieden van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen. Samen met haar partners heeft Auto Trader het grootste online automotive marktaandeel in Nederland.

 
 

Motormarkt

Advertenties plaatsen op Motormarkt (momenteel niet beschikbaar)

Welkom bij Motormarkt, al bijna 20 jaar bekend van vraag en aanbod maar nu met nog meer. Motormarkt is leuk voor iedereen! Kom regelmatig terug om het laatste nieuws te checken!

 
 

Motoren.nl

Advertenties plaatsen op Motoren.nl 

Motoren.nl is een van de oudste Nederlandse online motorplatforms op internet. Particulieren en motorzaken plaatsen op motoren.nl zowel nieuw als tweedehands aanbod.

 
 

Jaap.nl

Advertenties uploaden naar Jaap.nl

JAAP.NL verzamelt het totale Nederlandse aanbod van huizen. Zowel de makelaar als de consument profiteren hiervan: de consument heeft sneller zicht op het actuele aanbod, en de makelaar kan zijn huizen direct onder de aandacht brengen van zo veel mogelijk potentiële kopers.

 
 
AdvertentiePlanet genereert een export met je advertenties in het juiste xml format inclusief rubriekmapping. Je dient een eigen account te hebben op deze website.

Funda

Advertenties uploaden naar Funda

Funda stelt hoge eisen aan de onroerend goed advertenties op de site. Zoekers eisen betrouwbare informatie. Dat wil zeggen, accurate data (bijvoorbeeld, de hoeveelheid vierkante meters woonoppervlak) en up-to-date informatie. Funda streeft ernaar accurate, uitgebreide en up-to-date informatie te bieden.

 
 
AdvertentiePlanet genereert een export met je advertenties in het juiste xml format inclusief rubriekmapping. Je dient een eigen account te hebben op deze website.

Omhoog


Huislijn

Advertenties uploaden naar Huislijn

Huislijn.nl is al meer dan 10 jaar actief en heeft daarom zeer veel expertise opgebouwd. Om een goede dienstverlening op de website aan te bieden houden wij rekening met de belangen van de makelaar en van de consument. Het aantal bezoekers op Huislijn.nl stijgt nog dagelijks.

 
 
AdvertentiePlanet genereert een export met je advertenties in het juiste xml format inclusief rubriekmapping. Je dient een eigen account te hebben op deze website.

Omhoog


Doorplaats- & metazoeksites

Sommige vraag- en aanbodsites plaatsen haar advertenties door op partnersites. De meta zoeksites zijn vraag- en aanbodsites die op verschillende specifieke (ver)koopsites zoeken naar rubrieksadvertenties. Deze sites werken hetzelfde als elke andere zoekmachine zoals Google of Bing, maar dan gericht op rubrieksadvertenties met meer details als resultaat van een zoekactie. Geplaatste advertenties via AdvertententiePlanet verschijnen ook op deze vraag- en aanbodsites.

      

Omhoog