Login vergeten?

Het laatste nieuws

Updates, nieuwe features en ontwikkelingen

Benieuwd naar waar wij mee bezig zijn? Wat zijn de nieuwste features, tips en tricks? Welke ontwikkelingen komen eraan? Wat speelt er in het land van de rubrieksadvertenties? We houden je graag op de hoogte!

Real time integratie Marktplaats.nl

Het is officieel! 

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Ruim 8 jaar geleden ging AdvertentiePlanet live met 6 koppelingen. Tegenwoordig zijn dat er 30 plus. 

Je kunt advertenties plaatsen op alle marktplaatsen zoals Marktplaats.nl, alle vergelijkingssites zoals Beslist.nl en alle shoppingssites zoals Bol.com. Sinds kort zijn ook de koppelingen met Marktplaats.nl (Admarkt) en eBay.nl supermakkelijk geïntegreerd in AdvertentiePlanet. 

Particulieren kunnen AdvertentiePlanet geheel gratis gebruiken. Voor bedrijven en webshops zijn alle kanalen beschikbaar met een link naar de webshop/website. Dat kan al vanaf € 19,- p/mnd. Voor de professionele webshops zijn automatische imports, feed-aanpassingen en een scraperservice beschikbaar. 

Klaar met alle tooltjes en duistere scriptjes die je publicaties en datafeed management "even" regelen? Bij AdvertentiePlanet maak je gebruik van de meest innovatieve publicatiesoftware en kun je alles inrichten zonder enige technische kennis. 

Nette advertenties op alle belangrijke verkoopkanalen
Meer omzet, minder kosten
Zoekmachine dominantie
Publicatie beheer op één plek
Datafeed management en besparing op niet rendabele kanalen 

Met de komst van deze 2 reuzen is AdvertentiePlanet officieel het grootste (en meest voordelige) advertentienetwerk van Nederland.