eBay.be

eBay.be

De wereldwijde eBay-community bestaat uit meer dan 100 miljoen gebruikers. In België is eBay één van de grootste shopping kanalen.

Meer over dit kanaal »
bol.com (BE)

bol.com (BE)

Zoek je een goede integratie met Bol.com in België? Bied eenvoudig je aanbod en content volledig automatisch aan binnen je bol verkopers account.

Beslist.be

Beslist.be

Beslist.be is de snelst groeiende en meest innovatieve vergelijkingssite van België. De website wordt dagelijks ruim 350.000 keer bezocht.

Kieskeurig.be

Kieskeurig.be

Kieskeurig.be is voor adverteerders het ideale platform om onder de aandacht te komen bij de kooplustige consument.

Aanbod.be

Aanbod.be

Aanbod.be is een van de snelst groeiende online marktplaatsen in België voor nieuwe en tweedehands spullen.

Netmarkt.be

Netmarkt.be

Netmarkt.be is de meest overzichtelijke gratis website voor tweedehands en nieuwe spullen in België.

Marktplaza.be

Marktplaza.be

Op Marktplaza.be kun je gratis tweedehands en nieuwe spullen verkopen. Het bestaat de mogelijkheid om gratis een webwinkel te openen.

Amazon.de

Amazon.de

Amazon is wat betreft online verkoop de absolute marktleider in Duitsland. Een absolute must voor webshops die hun producten in Duitsland willen verkopen.

Meer over dit kanaal »
eBay.de

eBay.de

In Duitsland wordt eBay door 50% van de online shoppers gebruikt. Via het shop-in-shop principe kunnen derde partijen hier hun hele assortiment aanbieden.

Meer over dit kanaal »
Real.de

Real.de

Real.de (voormalig Hitmeister) is na Amazon en eBay de op drie na grootste Duitse online marktplaats. Shops kunnen hier hun producten gratis en ongelimiteerd plaatsen.

Rakuten

Rakuten

Rakuten, een marktplaats uit Japan, is hard aan het groeien en vertegenwoordigt in Duitsland alleen al meer dan 5.500 webshops.

Allyouneed.com

Allyouneed.com

Allyouneed, dé online marktplaats van DHL, is een sterk Duits verkoopkanaal voor je hele webshop assortiment. De eerste 12 maanden betaal je geen basis tarief!

Connexity.com

Connexity.com

Het Connexity netwerk geeft je toegang tot meer dan 3.000 publishers zoals Preisvergleich.de, Decido.de of Buycentral.de.

Ciao.de

Ciao.de

Ciao.de is onderdeel van de LeGuide group, dé Europese marktleider in shopping portalen. Bereik eenvoudig je potentiële klanten in Duitsland met Ciao.de!

Billiger.de

Billiger.de

Billiger.de is al sinds 2006 TÜV-gecertificeerd en een belangrijke Duitse (prijs-) vergelijkingspagina met meer dan 300.000 dagelijkse bezoekers.

LeGuide Group

LeGuide Group

Adverteer je producten eenvoudig via de LeGuide Group, een netwerk van bekende shoppingportalen zoals Ciao.de en vergelijkingssites zoals Shopwahl.de.

Geizkragen.de

Geizkragen.de

Geizkragen.de is een populaire online prijsvergelijk community met meer dan 5 mln. maandelijkse bezoekers en wordt door de Duitse "Stiftung Warentest" aanbevolen.

Twenga.de

Twenga.de

Het shopping portaal Twenga.de is dé e-commerce tool voor webshops in Duitsland. Met hulp van Twenga solutions kun je je zichtbaarheid en sales verhogen.

Guenstiger.de

Guenstiger.de

Guenstiger.de is een onafhankelijk Duits vergelijkingsportaal en werkt op basis van CPC. Guenstiger.de toont de goedkoopste productprijs altijd bovenaan.

Idealo.de

Idealo.de

Idealo.de is hét prijsvergelijkplatform in Duitsland en is TÜV-gecertificeerd. Met AdvertentiePlanet kun je je producten eenvoudig op idealo.de plaatsen.

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de is het perfecte Duitse verkoopkanaal voor webshops die gespecialiseerd zijn in kleding, meubels en lifestyle.

Kelkoo.de

Kelkoo.de

Kelkoo is een van de meest gebruikte Duitse prijsvergelijk- en shoppingportalen. Kelkoo heeft o.a. een samenwerking met Amazon, eBay en Otto.de.

Preisvergleich.de

Preisvergleich.de

Webshops kunnen hun producten eenvoudig op Preisvergleich.de plaatsen en verkopen. Preisvergleich.de is onderdeel van het Connexity netwerk.

Ricardo.ch

Ricardo.ch

Ricardo.ch is de grootste Zwitserse online marktplaats voor nieuwe en tweedehands producten en een must voor elke webshop die in Zwitserland actief wil zijn.

Geizhals.de

Geizhals.de

De Duitse prijsvergelijker Geizhals.de is vooral interessant voor webshops die in de verkoop van hardware en consumenten-elektronica gespecialiseerd zijn.