Amazon.de

Amazon.de

Amazon is wat betreft online verkoop de absolute marktleider in Duitsland. Een absolute must voor webshops die hun producten in Duitsland willen verkopen.

Meer informatie »
Beslist.nl

Beslist.nl

Op beslist.nl shoppen dagelijks meer dan een half miljoen consumenten in het assortiment van de ruim 10.000 aangesloten webshops.

Meer informatie »
Aanbod.be
Gratis kanaal

Aanbod.be

Aanbod.be is een van de snelst groeiende online marktplaatsen in België voor nieuwe en tweedehands spullen.

Marktplaza.be
Gratis kanaal

Marktplaza.be

Op Marktplaza.be kun je gratis tweedehands en nieuwe spullen verkopen. Het bestaat de mogelijkheid om gratis een webwinkel te openen.

2dehands.be
Gratis kanaal

2dehands.be

Met meer dan 5.9 miljoen unieke bezoekers per maand is 2dehands.be de grootste marktplaats van België voor gebruikte producten.

Meer informatie »
Billiger.de

Billiger.de

Billiger.de is al sinds 2006 TÜV-gecertificeerd en een belangrijke Duitse (prijs-) vergelijkingspagina met meer dan 300.000 dagelijkse bezoekers.

Idealo.de

Idealo.de

Idealo.de is hét prijsvergelijkplatform in Duitsland en is TÜV-gecertificeerd. Met AdvertentiePlanet kun je je producten eenvoudig op idealo.de plaatsen.

Rakuten

Rakuten

Rakuten, een marktplaats uit Japan, is hard aan het groeien en vertegenwoordigt in Duitsland alleen al meer dan 5.500 webshops.

Real.de

Real.de

Real.de (voormalig Hitmeister) is na Amazon en eBay de op drie na grootste Duitse online marktplaats. Shops kunnen hier hun producten gratis en ongelimiteerd plaatsen.

Connexity.com

Connexity.com

Het Connexity netwerk geeft je toegang tot meer dan 3.000 publishers zoals Preisvergleich.de, Decido.de of Buycentral.de.

Ciao.de

Ciao.de

Ciao.de is onderdeel van de LeGuide group, dé Europese marktleider in shopping portalen. Bereik eenvoudig je potentiële klanten in Duitsland met Ciao.de!

LeGuide Group

LeGuide Group

Adverteer je producten eenvoudig via de LeGuide Group, een netwerk van bekende shoppingportalen zoals Ciao.de en vergelijkingssites zoals Shopwahl.de.

Geizkragen.de

Geizkragen.de

Geizkragen.de is een populaire online prijsvergelijk community met meer dan 5 mln. maandelijkse bezoekers en wordt door de Duitse "Stiftung Warentest" aanbevolen.

Guenstiger.de

Guenstiger.de

Guenstiger.de is een onafhankelijk Duits vergelijkingsportaal en werkt op basis van CPC. Guenstiger.de toont de goedkoopste productprijs altijd bovenaan.

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de is het perfecte Duitse verkoopkanaal voor webshops die gespecialiseerd zijn in kleding, meubels en lifestyle.

Preisvergleich.de

Preisvergleich.de

Webshops kunnen hun producten eenvoudig op Preisvergleich.de plaatsen en verkopen. Preisvergleich.de is onderdeel van het Connexity netwerk.

Ricardo.ch

Ricardo.ch

Ricardo.ch is de grootste Zwitserse online marktplaats voor nieuwe en tweedehands producten en een must voor elke webshop die in Zwitserland actief wil zijn.

Geizhals.de

Geizhals.de

De Duitse prijsvergelijker Geizhals.de is vooral interessant voor webshops die in de verkoop van hardware en consumenten-elektronica gespecialiseerd zijn.