Nieuw jaar, nieuwe software

 90 uur per week, 38 developers, 2.470 koffie, 18.900 hamburgers, 587 grijze haren? Nou ja, bijna dan... maar het resultaat er zeker zijn! AdvertentiePlanet introduceert haar vernieuwde systeem waarmee je je advertenties en producten nog beter kan publiceren, beheren en analyseren op alle verkoopkanalen.

We willen onze klanten bedanken voor de samenwerking van afgelopen jaar! Binnenkort zetten we je account over en kun je alle nieuwe mogelijkheden gebruiken. De kick-off van het nieuwe systeem vindt plaats op de Webwinkel Vakdagen in de jaarbeurs Utrecht op 18 & 19 Januari 2017. We ontmoeten je graag op onze stand (nr. 141) voor een kop koffie en demonstratie.

Meer verkoopkanalen

Naast de vertrouwde gratis kanalen zijn er uitgebreide integraties met Marktplaats, bol.com, eBay en Amazon. Alle relevante Duitse en Belgische kanalen zijn ook beschikbaar.

Meer import mogelijkheden

Het automatisch importeren van producten is een stuk eenvoudiger! Gebruik een datafeed of plug-in van jouw webwinkel software. Als je dat niet hebt dan gebruiken we onze scraper service. Handmatig advertenties aanmaken is ook mogelijk.

 

 nieuwe tools

 

Het optimaliseren en analyseren van je advertenties of verkoop is nu mogelijk via de datafeed manager en verschillende performance dashboards. Dat klinkt technisch, maar we hebben ervoor gezorgd dat zowel kleine als grote webshops het systeem probleemloos kunnen gebruiken. Daarnaast is onze service verder verhoogd waardoor je het instellen en optimaliseren gewoon aan ons kan overlaten.