Geizhals.de

Geizhals.de

De Duitse prijsvergelijker Geizhals.de is vooral interessant voor webshops die in de verkoop van hardware en consumenten-elektronica gespecialiseerd zijn.

Ricardo.ch

Ricardo.ch

Ricardo.ch is de grootste Zwitserse online marktplaats voor nieuwe en tweedehands producten en een must voor elke webshop die in Zwitserland actief wil zijn.

Preisvergleich.de

Preisvergleich.de

Webshops kunnen hun producten eenvoudig op Preisvergleich.de plaatsen en verkopen. Preisvergleich.de is onderdeel van het Connexity netwerk.

Kelkoo.de

Kelkoo.de

Kelkoo is een van de meest gebruikte Duitse prijsvergelijk- en shoppingportalen. Kelkoo heeft o.a. een samenwerking met Amazon, eBay en Otto.de.

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de

Ladenzeile.de is het perfecte Duitse verkoopkanaal voor webshops die gespecialiseerd zijn in kleding, meubels en lifestyle.

Idealo.de

Idealo.de

Idealo.de is hét prijsvergelijkplatform in Duitsland en is TÜV-gecertificeerd. Met AdvertentiePlanet kun je je producten eenvoudig op idealo.de plaatsen.

Guenstiger.de

Guenstiger.de

Guenstiger.de is een onafhankelijk Duits vergelijkingsportaal en werkt op basis van CPC. Guenstiger.de toont de goedkoopste productprijs altijd bovenaan.

Twenga.de

Twenga.de

Het shopping portaal Twenga.de is dé e-commerce tool voor webshops in Duitsland. Met hulp van Twenga solutions kun je je zichtbaarheid en sales verhogen.

Geizkragen.de

Geizkragen.de

Geizkragen.de is een populaire online prijsvergelijk community met meer dan 5 mln. maandelijkse bezoekers en wordt door de Duitse "Stiftung Warentest" aanbevolen.

LeGuide Group

LeGuide Group

Adverteer je producten eenvoudig via de LeGuide Group, een netwerk van bekende shoppingportalen zoals Ciao.de en vergelijkingssites zoals Shopwahl.de.

Billiger.de

Billiger.de

Billiger.de is al sinds 2006 TÜV-gecertificeerd en een belangrijke Duitse (prijs-) vergelijkingspagina met meer dan 300.000 dagelijkse bezoekers.

Ciao.de

Ciao.de

Ciao.de is onderdeel van de LeGuide group, dé Europese marktleider in shopping portalen. Bereik eenvoudig je potentiële klanten in Duitsland met Ciao.de!

Connexity.com

Connexity.com

Het Connexity netwerk geeft je toegang tot meer dan 3.000 publishers zoals Preisvergleich.de, Decido.de of Buycentral.de.

Rakuten

Rakuten

Rakuten, een marktplaats uit Japan, is hard aan het groeien en vertegenwoordigt in Duitsland alleen al meer dan 5.500 webshops.

Real.de

Real.de

Real.de (voormalig Hitmeister) is na Amazon en eBay de op drie na grootste Duitse online marktplaats. Shops kunnen hier hun producten gratis en ongelimiteerd plaatsen.

eBay.de

eBay.de

In Duitsland wordt eBay door 50% van de online shoppers gebruikt. Via het shop-in-shop principe kunnen derde partijen hier hun hele assortiment aanbieden.

Meer informatie »
Amazon.de

Amazon.de

Amazon is wat betreft online verkoop de absolute marktleider in Duitsland. Een absolute must voor webshops die hun producten in Duitsland willen verkopen.

Meer informatie »
2dehands.be

2dehands.be

Met meer dan 5.9 miljoen unieke bezoekers per maand is 2dehands.be de grootste marktplaats van België voor gebruikte producten.

Meer informatie »
Marktplaza.be

Marktplaza.be

Op Marktplaza.be kun je gratis tweedehands en nieuwe spullen verkopen. Het bestaat de mogelijkheid om gratis een webwinkel te openen.

Netmarkt.be

Netmarkt.be

Netmarkt.be is de meest overzichtelijke gratis website voor tweedehands en nieuwe spullen in België.

Aanbod.be

Aanbod.be

Aanbod.be is een van de snelst groeiende online marktplaatsen in België voor nieuwe en tweedehands spullen.

Kieskeurig.be

Kieskeurig.be

Kieskeurig.be is voor adverteerders het ideale platform om onder de aandacht te komen bij de kooplustige consument.

Beslist.be

Beslist.be

Beslist.be is de snelst groeiende en meest innovatieve vergelijkingssite van België. De website wordt dagelijks ruim 350.000 keer bezocht.

bol.com (BE)

bol.com (BE)

Zoek je een goede integratie met Bol.com in België? Bied eenvoudig je aanbod en content volledig automatisch aan binnen je bol verkopers account.

eBay.be

eBay.be

De wereldwijde eBay-community bestaat uit meer dan 100 miljoen gebruikers. In België is eBay één van de grootste shopping kanalen.

Meer informatie »
Aanbodnet.nl

Aanbodnet.nl

Aanbodnet.nl is een Nederlandse marktplaats waar je eenvoudig kunt verkopen. Helemaal gratis en volledig geautomatiseerd.

Koopplein.nl

Koopplein.nl

Koopplein.nl is de gratis handelsplaats in je eigen gemeente. Gebaseerd op een landelijk netwerk van circa 265 lokale handelsplaatsen op internet.

Meer informatie »
Aanbodpagina.nl

Aanbodpagina.nl

Aanbodpagina.nl is opgericht in 2001. Meer dan 1 miljoen verkopers hebben inmiddels gebruikt gemaakt van deze overzichtelijke marktplaats.

Tweedehands.nl

Tweedehands.nl

Tweedehands.nl was de allereerste vraag- en aanbodsite in Nederland. Tweedehands.nl is gratis en onderdeel van de eBay classifieds group.

Meer informatie »
Marktnet.nl

Marktnet.nl

Marktnet.nl is een overzichtelijke vraag en aanbod site. De uitgangspunten van Marktnet zijn: makkelijk, snel, overzichtelijk en simpel.

MarktPlaza.nl

MarktPlaza.nl

Plaats al je advertenties gratis op MarktPlaza.nl. Deze marktplaats heeft meer dan 1 miljoen geplaatste zakelijke en particuliere advertenties.

Tweedehands.net

Tweedehands.net

Tweedehands.net, is een relatief grote verkoopsite Nederland en België. die wel gratis is. Gratis adverteren voor iedereen, in elke rubriek.

Speurders.nl

Speurders.nl

Speurders.nl is de grootste, gratis vraag- en aanbodsite van Nederland, waar nieuwe en gebruikte producten en diensten verkocht kunnen worden.

Meer informatie »
Beslist.nl

Beslist.nl

Op beslist.nl shoppen dagelijks meer dan een half miljoen consumenten in het assortiment van de ruim 10.000 aangesloten webshops.

Meer informatie »
eBay.nl

eBay.nl

De wereldwijde eBay-community bestaat uit meer dan 100 miljoen gebruikers. In Nederland is eBay ook een belangrijk shopping kanaal.

Meer informatie »
Google Shopping

Google Shopping

Google Shopping is een bekende productvergelijker. Een belangrijk kanaal voor iedere webshop. Je producten worden in de zoekresultaten en Shopping getoond.

Meer informatie »
bol.com (NL)

bol.com (NL)

Zoek je een goede integratie met bol.com Nederland? Bied eenvoudig je aanbod en content volledig automatisch aan binnen je bol verkopersaccount.

Meer informatie »