Algemeen

bol.com koppeling | AdvertentiePlanet
Verkoopmethode

Directe verkoop en checkout binnen de marketplace

Specs
Landen actief: Nederland, België
Afrekenmodel: CPS van 5% tot 25%
Zakelijk account nodig: Ja, bol.com verkopers account
Type verkoopkanaal: Marketplace


Bol.com is een webwinkel in Nederland en België die in 1999 werd opgericht. Door je producten via bol.com aan te bieden bereik je in één klap ruim
6 miljoen nieuwe klanten!

Als een koper het product bij je bestelt krijg je bericht van bol.com. Jij verzorgt de verzending en bol.com regelt het betalingsverkeer. Bol.com maakt het aankoopbedrag minus de commissie aan je over. Geen verkopen, betekent ook geen kosten. Je betaalt alleen bemiddelingsbijdrage als je daadwerkelijk iets verkocht hebt.

Dat is pas lekker ondernemen! Meer informatie>>

bol.com verkooppagina | AdvertentiePlanet
Voordelen van bol.com:
  • Geen verkoop, geen kosten
  • Eenvoudig een grote doelgroep bereiken
  • Promotie van je merknaam

AdvertentiePlanet en bol.com

AdvertentiePlanet is officieel integratiepartner van bol.com en heeft een realtime koppeling met de bol.com API. Door je bol verkoopaccount te koppelen met AdvertentiePlanet kunnen je producten met EAN-nummer automatisch aangeboden worden op bol.com Plaza. Dit aanbod kan je gemakkelijk beheren vanuit het uitgebreide, specifiek voor bol.com ontworpen, performance dashboard in je AdvertentiePlanet account.

Type koppeling: API
Features: Producten automatisch aanbieden Content aanbieden Uitgebreid dashboard Koopblok informatie Orderkoppeling Gratis set-up!