Algemeen

Meer verkopen in België? 2dehands.be | AdvertentiePlanet
Verkoopmethode

Directe verkoop en biedingen door middel van rubrieksadvertenties.

Specs
Landen actief: België
Afrekenmodel: Gratis
Zakelijk account nodig: Nee
Type verkoopkanaal: Gratis verkoopkanaal


Met 5.9 miljoen unieke bezoekers per maand is 2dehands.be het grootste eCommerce platform in België; voor gebruikte en nieuwe producten en diensten. In Januari 2016 telde België 6.9 miljoen inwoners in de leeftijdscategorie 18-64. Je kunt van 2dehands.be dus met recht spreken van ‘een reflectie van de Belgische samenleving’.

Wist u dat een derde van alle zoekertjes op 2dehands.be een nieuw artikel betreft? In de oriëntatiefase van een consument gaan nieuw en gebruikt hand in hand. Daarom is 2dehands.be het ultieme platform voor u om nieuwe klanten te bereiken. Meer informatie >>

2dehands.be | AdvertentiePlanet
Voordelen van 2dehands.be:
  • Het grootste eCommerce platform in België
  • Gratis adverteren via AdvertentiePlanet
  • Gratis websitelink toevoegen
  • Snel, makkelijk en overzichtelijk

AdvertentiePlanet en 2ehands.be

AdvertentiePlanet heeft een realtime koppeling met de 2ehands.be-API. Je advertenties worden automatisch doorgeplaatst naar het systeem van 2ehands.be onder je eigen verkopersnaam.

AdvertentiePlanet is specialist op het gebied van (product)feeds en koppelingen met verkoopkanalen in Nederland, België en Duitsland. U kunt uw zoekertjes, na goedkeuring van uw aanvraag, doorplaatsen naar 2dehands.be. AdvertentiePlanet is een unieke samenwerking aangegaan en heeft een real-time koppeling met 2dehands.be. Het plaatsen van zoekertjes op 2dehands.be is volledig gratis!

Type koppeling: API
Features: Advertentie omhoog plaatsen Websitelink toevoegen Automatisch gegenereerde UTM tags Statistieken inzien
Dashboard | AdvertentiePlanet